Ura ja avoimet työpaikat

TULE MEILLE TÖIHIN

Liity Veolia Water Technologiesin (VWT) 9000 työntekijän joukkoon! Yhteinen tavoitteemme on vesivarojen vaaliminen  ympäri maailmaa ja tasapainon löytäminen  arvokkaan ekosysteemin suojaamisen ja asiakastarpeiden välille. Työvoimamme  koostuu monista eri osaamisalueista, kansalaisuuksista ja yksilöistä.  Urapolkujen kirjo on moninainen ja uramahdollisuudet alan osaajille ovat houkuttelevat. Olitpa vedenkäsittelyn asiantuntija, suunnittelija, asentaja tai myynnin ammattilainen, voit kehittää kykyjäsi paikallisesti tai ulkomailla perusteellisten koulutusohjelmien avulla ja yhteistyökumppaneidemme verkostojen kautta.

 

ARVOJAMME

 • Sitoutuminen: Veolia Water Technologiessa on tiedostettu vuosisatamme tärkeimmät ympäristöhaasteet. Mitä tahansa palvelua tarjoammekin asiakkaillemme, meitä ajaa halu vastata näihin haasteisiin - käyttää tietotaitoamme ympäristön hyväksi ja vesivarojen säilyttämiseksi. Sisäisiä prioriteettejämme ovat työntekijöidemme taitojen kehittäminen ja urakehitys sekä turvallisen työpaikan tarjoaminen heille.
   
 •  Innovaatiot: Teknologiamme ovat osaamisemme perusta. Innovaatioissamme pyrimme löytämään uusia, asiakkaittemme tarpeita vastaavia ratkaisuja  valmistautuessamme  tulevia vuosia varten. Tullessasi  VWT:lle töihin sinulla on aktiivinen rooli tässä kehityksessä.
   
 • Ratkaisut: Hankkeen koosta tai luonteesta riippumatta jokainen ratkaisu on meille tärkeä. Liikkeelle panevana voimana on asiakastarpeiden tyydyttäminen ja sellaisten tulosten saavuttaminen, joista voimme olla ylpeitä. Työskentelemme aina päämäärätietoisesti varmistaaksemme, että jokainen projekti on menestys.
   
 •  Monimuotoisuus: Tiimiemme asiantuntemuksen ja monikulttuurillisuuden ansiosta olemme vakiinnuttaneet asemamme vedenkäsittelyn referenssinä kansainvälisillä markkinoilla. Me täällä VWT:ssä pidämme henkilöstömme monimuotoisuutta todellisena voimavarana.
   
 •  Yhteistyö: Tiimimme jakautuvat ympäri maailmaa ja koostuvat erilaisista taustoista tulevista työntekijöistä. Luottamus, tiedon jakaminen ja osaaminen muodostavat projektiluonteisen työn perustan, ja yhteistyö on avain menestykseen.


Lisätietoa yrityksestämme löydät kotisivuiltamme ko. linkin kautta

 

Kokemuksesi

Veolia Water Technologies on vastuullinen yritys ja olemme siitä ylpeitä. Henkilösthallintomme tärkeimpiä prioriteetteja on ylläpitää kannustavaa työympäristöä, varmistaa arvojemme kunnioittaminen ja tukea  työntekijöidemme uraa.

Isabelle Pavelic, Directrice RH de Veolia Water Technologies
Veolia Water Technologiesissa emme pidä mitään uraa lineaarisena ja suoraviivaisesti etenevänä. Toimintamme, liiketoimintamme ja kansainvälisen verkostomme monimuotoisuus mahdollistavat kannustavien ja monipuolisten urapolkujen tarjoamisen niille, jotka haluavat erottua joukosta. Missiomme on murtaa ja rikkoa rajoja sekä edistää yhteistyötä siellä, missä mahdollista.
Isabelle Pavelic
Veolia Water Technologies - yksikön henkilöstöjohtaja

Pidämme monimuotoisuutta todellisena voimavarana tavoitteidemme saavuttamisessa ja asetamme etusijalle työntekijöidemme urapolkujen, koulutuksen ja yksilöllisyyden  arvostamisen.
 

Riippumatta akateemisesta taustastasi, urahistoriastasi ja taidoistasi, juuri asenne ratkaisee yrittäessäsi löytää oman paikkasi ja roolisi.

 

Monipuoliset, lukuisat ja rajattomat urapolut

Yrityksessämme ei ole ennaltamäärättyjä urapolkuja, itse asiassa päinvastoin.  Tiimissämme on yhtä monta urapolkua kuin mitä on työntekijöitä. Pätevyydestäsi, kokemuksestasi ja ammatillisista tavoitteistasi riippuen sinä itse määrität urapolkusi, ja sinulla on vapaus tehdä se omassa tahdissa.

Me jaamme visiosi edistämällä koulutusta, jakamalla tietoa ja kannustamalla sisäistä mobiliteettia. Osana rajojen rikkomista pyrimme aktiivisesti rakentamaan siltoja eri liiketoimintojen ja osastojen välille. Vesi on arvokas luonnonvara ja sen tarve on universaali. Tiimimme toimivat kaikilla maailman mantereilla. Tule VWT:lle töihin ja pääset sisälle vedenkäsittelyn ammattilaisten globaaliin verkostoon.
 

Urakehitys

Kannustamme ja kehitämme mahdollisuuksien mukaan ammatillista mobiliteettia sen kaikissa muodoissa: toiminnallista, poikittaissuuntaista, maantieteellistä jne. Meillä kaikki on mahdollista. Pyydä siirtoa ja muuta töihin ja asumaan uuteen maahan tai kaupunkiin. Voit myös edetä urallasi yhtiömme pääkonttorissa tai eri operatiivisissa yksiköissä. Vaihda erikoistumisalaasi. Käytä resurssejamme löytääksesi paikkasi aivan uudella alueella.

Uraasi ja mobiliteettia ajatellen saat tukea ja neuvoja omistautuneilta tiimeiltämme projektien määrittelyssä ja toteuttamisessa.


Koulutusta  koko työuran ajaksi

Toteutamme useita koulutusohjelmia ympäri vuoden keskittyen tekniseen osaamiseen sekä ihmissuhdetaitoihin. Ohjelmamme ovat käytettävissä jokaisessa toimimassamme maassa, ottaen huomioon poikittaiset osaamis- ja johtamistarpeet. Ohjelmamme on suunniteltu edistämään ja kehittämään taitoja, joiden avulla tuetaan kaikkien työntekijöidemme työllistettävyyttä riippumatta hierarkkisesta tasosta tai asiantuntija- alueesta. Organisaatiomme kehityksen ja toimintaympäristön mukaisesti luomme, mukautamme ja uudistamme sisäistä koulutustarjontaamme vastaamaan markkinoiden tarpeita..

Veolia Water Technologies hyödyntää myös aktiivisesti Veolia-kampuksen verkostoa ympäri maailman.
 
Veolia on yksi harvoista yrityksistä, jotka ovat perustaneet erityisen « akatemian » koulutusta varten, jonka tutkinnot valtio hyväksyy. Vuonna 1994 perustetulla Veolia  Campuksella on nyt kaksikymmentä koulutuskeskusta, joista neljä Ranskassa. Veolia Campus on sitoutunut tarjoamaan paikallisiin tarpeisiin ja säädöksiin mukautettuja koulutusohjelmia, noudattaen samalla konsernin koulutuspolitiikan laatustandardeja.

LIIKETOIMINTAMME

Liiketoimintamme luonteesta johtuen tarjoamme laajan valikoiman sekä teknisiä että tukitoimintoihin liittyviä työpaikkoja mukaan lukien suunnittelu, projektijohtaminen, huoltotoiminta, myynti, hankinta, rahoitus, henkilöstöhallinta, viestintä, laki, IT ja laatu.
Pääset suunnittelemaan suuria käsittelylaitoksia ja kehittämään Veolia Water Technologiesin omia tekniikoita ja optimoimaan vakiotuotteitamme ja investointejamme asiakaspalveluun.

Kiinnostuitko yhdestä tai useammasta alasta?

OPISKELIJAT 

"PANGEO" -ohjelma

Vuonna 2004 Veolia-konsernin perustama PANGEO-ohjelma mahdollistaa menosi mihin tahansa yksikköön ulkomaille 12 tai 24 kuukaudeksi VIE-sopimuksella (Kansainvälinen Vapaaehtoistyö yritysmaailmassa).
 Suunnittelussa, projektijohtamisessa, yritysanalyytikassa, laatu-, terveys-, turvallisuus- ja ympäristöjohtamisessa (QHSE), taloudessa, viestinnässä  ja henkilöstöhallinnossa on laaja valikoima houkuttelevia työpaikkoja  suosikkitoiminta-alueellamme eli vedenkäsittelyssä.
 
Voimassa olevan työsopimuksen ajan saat henkilökohtaista tukea. Oma tiimisi seuraa tarkkaan integroitumistasi valitsemassasi maassa, auttaa asumisjärjestelyissä, sopeutumisessa,( postin vastaanottamisessa) jne.

Tämän linkin kautta näet kaikki VIE-mahdollisuudet:

 

Suhteemme kouluihin

Edistääksemme liiketoimintamme olemme kehittäneet kontakteja ja kumppanuuksia yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa ympäri maailmaa. Olemme myös aktiivisesti mukana monilla foorumeilla ja messuilla.

Tutustu näyttelyihimme Linkedin-sivuillamme ja seuraa uutisiamme.

https://www.linkedin.com/company/veolia-water-technologies/


OTrophées Performance -kilpailu

Tule esittelemään tutkielmasi Veolia-konsernin ammattilaistuomaristolle. Voit voittaa matka-apurahan tutustuaksesi Veoliaan täysin uudessa ympäristössä.
 
Vuodesta 1998 lähtien Trophées Performance -kilpailu on palkinnut innovatiivisimman työn, jonka yliopistojen, tekniikan ja kauppakorkeakoulujen opiskelijat ovat tehneet viimeisen opiskeluvuoden aikana.
 
Voittaja saa menopaluulentolipun ja runsaan matka-apurahan. Paikalliset edustajat toivottavat hänet tervetulleeksi kohdemaahan. Kohdemaassa voit tutustua toimintaamme ja asiantuntemukseemme, keskustella työstäsi asiantuntijoiden kanssa ja viedä urasi uusiin korkeuksiin.

Haluatko tietää enemmän Trophées Performance -kilpailusta, rekisteröityä ja osallistua kiinnostuksesi mukaan?   Löydät kaikki tiedot täältä.
 

 

Veolian kesäyliopisto

Liity ryhmäämme kymmeneksi päiväksi
 
Suhtaudutko intohimoisesti kestävään kehitykseen ja haluatko löytää erilaisia ympäristöä koskevia ammatteja?  Haluatko tietää enemmän konsernimme kansainvälisistä toiminnoista? Tule viettämään kymmenen päivää kanssamme Ranskassa, missä pääset paneutumaan  ryhmämme toimintaan.
 
Veolian kesäyliopisto-ohjelma: katso  toimintaamme liittyviä esityksiä, tapaa työntekijöitämme, osallistu laitosvierailuille ja paljon muuta.

Saat lisätietoja Veolian kesäyliopistoista  ja ilmoittautumisesta napsauttamalla alla olevaa linkkiä.
 

Tarjontamme

Tunnetko yhdenmukaisuutta arvojemme ja toimintamme kanssa ja haluatko asettaa taitosi ympäristön palvelukseen?
 
Haluatko työskennellä kansainvälisessä ympäristössä, suunnitella standardinmukaisia vedenkäsittelytuotteita, edistää teknologioita ja osallistua suurten projektien suunnitteluun ja toteuttamiseen?
 
Haluatko tulla töihin  suuryritykseen, jolla on runsaat ja monipuoliset  uramahdollisuudet?
 

Lue lisää tarjonnastamme  ja hae.