Laboratoriot

Puhdistetun veden laatu on kriittinen tekijä laboratorioissa. Toimintavarmat ELGA-vedenpuhdistuslaitteet takaavat erinomaisen veden laadun laboratorion ja välinehuollon tarpeisiin, sillä ne täyttävät yleisimmät laboratoriovesistandardit.

Puhdistetun veden tärkeys laboratoriossa

Uusi, moderni laboratoriotekniikka asettaa yhä korkeammat vaatimukset myös laboratorioiden vedenpuhdistuslaitteille. Laboratoriot tarvitsevat puhtaampaa ja puhtaampaa vettä, jotta päästään toteuttamaan analytiikkaa mahdollisimman pienillä pitoisuuksilla sekä herkemmillä mitta-alueilla.

ELGA:n vedenpuhdistuslaitteet on suunniteltu sekä biokemian että analyyttisen ja kliinisen kemian vaativiin käyttötarkoituksiin. Ne täyttävät yleisimpien laboratoriovesistandardien vaatimukset kuten esim. ISO3696, CLSI (NCCLS) ASTM. 

On tärkeää, että puhdistetun veden laatu täyttää kunkin käyttöpisteen vaatimukset ja että veden laatu pysyy tasalaatuisena. Näin veden laatuvaihtelut eivät aiheuta virheitä päivittäisessä laboratoriotyöskentelyssä.


Laadukkaat laitteistot takaavat toimivan kokonaisuuden

Veolian kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät niin pienet puhdasvesilaitteet, kuin myös suuret laitteistot jopa 30 mᶟ /h tuotolla. Veolia-konsernin tunnettuja tuotemerkkejä ovat muunmuassa ELGA Labwater ja Sirion -tuotesarjan käänteisosmoosi- sekä jälkipuhdistuslaitteistot.

Kaikki ELGAN ja suurin osa Veolian puhdasvesilaitteista on validoitavissa laitevalmistajan sekä valtuutetun huoltoinsinöörin toimesta.

Kaikki Veolia-konsernin puhdasvesilaitteet ovat CE-merkittyjä, ja tuotevalikoimastamme löytyvät laitteet kaikille käyttäjävaatimuksille noudattaen voimassa olevia standardeja.

Puhdasvesilaitteemme tukevat modernin laboratorion edellyttämää taloudellisuutta, toimivuutta, käyttäjäystävällisyyttä ja käyttövarmuutta. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöääni on hiljainen. Lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja tarkoituksenmukaisia. 


Huolto ja varaosat

Tuotteillemme on koko maan kattava huoltoverkosto ja tuotetuki.  Laite- valmistajan kouluttamat omat sertifioidut huoltoinsinöörimme takaavat asiakkaille ammattitaitoisen ja nopean huollon. Logistiikka- ja palvelu- keskuksemme takaa varaosien nopean toimituksen.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hyödyke- ja varaosatilaukset ja tarjous- pyynnöt voitte lähettää sähköpostitse asiakaspalveluumme [email protected] tai ottamalla yhteyttä suoraan myynnin ja huollon tukihenkilöihin. 

Huoltotilaukset: [email protected]

Lisätietoa ELGA LabWaterin laajasta tuotevalikoimasta löydät:
Elga LabWater