Ura ja avoimet työpaikat Suomen toimipisteissä

Yrityksemme on  maailman johtava vesi- ja jätevesipalvelujen tarjoaja.

Jos olet vastavalmistunut tai jos olet jo kokeneempi alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita kansainvälisessä yrityksessä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen [email protected] ja otamme sinuun yhteyttä.

 

Huoltoteknikon positio auki Helsinkiin

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy toimittaa veden, jäteveden ja lietteenkäsittelyn laitteita ja laitoksia sekä niihin liittyviä palveluja.

Palveluksessamme on 45 alan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Naantalissa ja Savonlinnassa.

 

Haemme dynaamiseen joukkoomme PK-seudulle

HUOLTOTEKNIKKOA 

vastaamaan vedenkäsittelylaitteiden ja laitostoimitusten huolto-, kokoonpano-, asennus-, asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtävistä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus prosessi-, kone- ja laiteasennus-  tai instrumentointitekniikasta sekä mielellään muutaman vuoden kokemus teollisuuden prosessivesistä. Jos olet vastavalmistunut, mutta sinulta löytyy innovatiivista otetta, päämäärätietoisuutta ja tavoitteellisuutta, voit olla hakemamme henkilö.

Tehtävien hoito edellyttää sinulta kotimaan matkustusvalmiutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toimintamme osana kansainvälistä konsernia edellyttää sinulta englannin kielen taitoa. 

Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä innostavassa työympäristössä.

Lisätietoja antaa 16.7 saakka huoltopäällikkö Mikko Leino: 040 848 3375.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.8.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]


 

Automaatioinsinöörin paikka vapaana Helsingissä/Naantalissa

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa uusinta teknologiaa ja laadukkaita laitteita, ratkaisuja ja prosessiosaamista sekä niihin liittyviä palveluja kuntien ja teollisuuden eri vedenkäsittelyn tarpeisiin. Käytössämme on Veolia-konsernin laaja tuotevalikoima ja tekninen tuki.

Palveluksessamme on 44 alan ammattilaista.

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme dynaamiseen joukkoomme joko Helsinkiin tai Naantaliin

                                                                            AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

monipuolisiin projektitehtäviin.

Tässä tehtävässä edellytämme soveltuvaa automaatioalan osaamista ja suunnittelukokemusta sähkö- ja automaatiojärjestelmistä, hyvää dokumentointitaitoa sekä dokumentoinnin kehittämiskykyä.

Tulet hyvin toimeen englannin kielellä. Tehtävien menestyksekäs hoito edellyttää sinulta kiinnostusta prosessitekniikkaan, asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, matkustusvalmiutta ja joustavuutta. Kokemus vedenkäsittelyjärjestelmistä ja järjestelmien validoinnista katsotaan hakijalle eduksi.

Tuotamme ratkaisuja teollisuuden ja kuntien eri vedenkäsittelyn tarpeisiin. Olemme Suomen johtava puhdasvesijärjestelmien toimittaja. Käytössämme on Veolian ylivoimainen tuoterepertuaari.

Yrityskulttuurimme on aidosti asiakaslähtöistä. Tarjoamme Sinulle näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä, joka on globaali vedenkäsittelyn markkinajohtaja ja jolla on huomattavat tuotekehitys- ja tutkimusresurssit sekä pitkä toimialakokemus  myös Suomessa. Työntekijämme arvostavat joustavaa työaikaa ja rentoa työilmapiiriä. Henkilöstön osaamista syvennetään jatkuvasti, tarjolla on konsernin runsas koulutusvalikoima. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset sisältäen mm. konsernin osakesäästöohjelman

Lisätietoja antaa myyntipäälliikkö Reijo Ahonen, puh: 050-3269658, [email protected]

Hakemukset palkkatoivomuksineen 2.7.2021 mennessä osoiteeseen [email protected]

Aquaflow Oy on osa Veolia-konsernia, joka on maailman suurin vedenkäsittely-yhtiö. Veolialla on palveluksessaan 178 780 henkilöä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 26 miljardia euroa

 

Haemme projekti-insinööriä Helsinkiin

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa uusinta teknologiaa ja laadukkaita laitteita, ratkaisuja ja prosessiosaamista sekä niihin liittyviä palveluja kuntien ja teollisuuden eri vedenkäsittelyn tarpeisiin. Käytössämme on Veolia-konsernin laaja tuotevalikoima ja tekninen tuki.

Palveluksessamme on 44 alan ammattilaista. 


Toimintamme edelleen kasvaessa haemme dynaamiseen joukkoomme Helsinkiin

                                                                      PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ 

Tehtävä käsittää Suomeen tehtävien puhdas- ja jätevesiprojektien prosessi-suunnittelua ja projektinhallintaa.

Toivomme sinulta hyvää osaamista AutoCad- ja tekstinkäsittelyn (Google / Microsoft) ohjelmistoista, hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muut kielet, varsinkin ruotsin ja ranskan taito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme ymmärrystä vesienkäsittelyn eri prosesseista. Koulutustaustasi on AMK-ins/DI, esimerkiksi kemian tekniikan, ympäristötekniikan tai konetekniikan alalta.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä  tiimityöskentelyyn, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta kotimaassa. Aiempi projektikokemus vesienkäsittelysektorilta sekä eri käsittelytekniikoiden tuntemus ovat eduksi. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta joko vesienkäsittelyn parista tai suunnittelusta (prosessi / putkisto / layout / laite).

Yrityskulttuurimme on aidosti asiakaslähtöistä. Tarjoamme Sinulle näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä, joka on globaali vedenkäsittelyn markkinajohtaja ja jolla on huomattavat tuotekehitys- ja tutkimusresurssit sekä pitkä toimialakokemus  myös Suomessa. Työntekijämme arvostavat joustavaa työaikaa ja rentoa työilmapiiriä. Henkilöstön osaamista syvennetään jatkuvasti, tarjolla on konsernin runsas koulutusvalikoima. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset sisältäen mm. konsernin osakesäästöohjelman. 

Lisätietoja antaa operaatiopäällikkö Antti Salokannel puh: 040-158 1227, [email protected]

Hakemukset palkkatoivomuksineen 2.7.2021 mennessä osoitteeseen [email protected] 
 

 

HAE NYT meille projekti-insinööriksi /prosessisuunnittelijaksi / teollisuuden laitos- ja putkistosuunnittelijaksi

AQUAFLOW OY, markkinajohtaja sellu- ja paperiteollisuuden vesiratkaisujen toimittajana, on menestyksekkäästi toteuttanut satoja projekteja erilaisissa ilmasto- ja tehdasolosuhteissa ympäri maailman.

Meiltä löytyy kiinnostavia, monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisissä projekteissa, joissa voit kehittää osaamistasi ja vahvuuksiasi.

Aquaflow Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli n. 20 MEUR, ja henkilöstä meillä on 44.

 

Haemme nyt sellu- ja paperiteollisuuden dynaamiseen asiantuntijatiimiimme Savonlinnaan

 

1. Projekti-insinööriä/assistenttia

Tehtäväsi muodostuvat projektikohtaisesti oman osaamisesi perusteella. Projekteissa toimit projektipäällikön avustajana ja sijaisena.

Toimenkuvaasi kuuluu mm. projektin dokumentaation koordinointi ja arkistointi, aikataulujen seuranta, alihankintojen valvonta sekä logistiikka.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. AMK/DI) ja tai useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. P&P -teollisuuden ja/tai vedenkäsittelyn työkokemus katsotaan eduksi.

Edellytämme sinulta hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiojohtaja Mikko Rasku, puh. 050 593 2348.

 

2. Prosessisuunnittelijaa

työskentelemään vaativissa kotimaisissa ja kansainvälisissä suunnittelu-, komissiointi-, koulutus- ja käyttöönottotehtävissä.

Insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus kemian-, prosessi- tai paperitekniikan alalta tarjoaa tehtäviin hyvät lähtokohdat. Arvostamme vähintään kolmen vuoden työkokemusta teollisuudesta.

Hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön. Työ edellyttää matkustamista, jolloin muukin kielitaito on eduksi.

Prosessisuunnittelussa tärkeää on myös sähköistyksen, instrumentoinnin ja automaation tuntemus.

 

3. Teollisuuden layout- ja putkistosuunnittelijaa

vastaamaan kokonaisvaltaisesti layout- ja putkistosuunnittelusta. Toimit osana suunnittelu-ryhmää, jossa on myös prosessi- ja laitesuunnittelijoita. Hyvät ryhmätyökyvyt korostuvat pienessä, mutta ketterässä suunnitteluorganisaatiossa. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja aktiivinen.

Sinulla on tehtävään soveltuva konetekniikan koulutus (ins./DI), vahva työkokemus laitos- ja putkistosuunnittelusta sekä hallitset nykyaikaisten 3D-suunnittelujärjestelmien käytön.

Tehtävien hoito edellyttää sinulta joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta työmatkustukseen. Kielitaitovaatimuksena on sujuva englannin kirjallinen ja suullinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Pos. 2 – 3 lisätietoja antaa tekninen johtaja Matti Kumpulainen, puh. 050 340 6273.

 

Kaikki hakemukset palkkatoivomuksineen 11.6. 2021 mennessä Tuula Täppiselle ([email protected]

 

Aquaflow Oy on osa Veolia-konsernia, joka on maailman suurin vedenkäsittely-yhtiö. Veolialla on palveluksessaan 178 780 henkilöä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 26 miljardia euroa.

 

Alla yrityksemme uusimpia kasvoja. Lue heidän tarinansa, miksi he valitsivat juuri meidät työnantajakseen.

 • Sami Turtiainen
  Laitossuunnittelija

  Sami Turtiainen Aquaflow'lle laitossuunnittelijaksi 2.11.2020

   

  Konetekniikan insinööri Sami Turtiainen kiinnostui avoimesta layout- ja putkistosuunnitelijan tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "toimenkuva vaikutti oikein kiinnostavalta kokonaisuudelta, ja minulla oli positiivinen mielikuva pitkään Savonlinnassa toimineesta teknologiayrityksestä, joka on selkeä markkina- ja teknologiajohtaja varsinkin suurissa tehdashankkeissa. Lisäksi uskoin vahvasti, että aikaisempaan työhistoriaani peilaten minulla on tähän tehtävään myös paljon annettavaa."

   

  Turtiaisella onkin yli 20 vuoden työkokemus laite-, layout- ja putkistosuunnittelusta sekä niihin liittyvistä työmaatehtävistä mm. Andritzin, Rejlersin ja Teknosavon palveluksessa.

   

  Turtiainen odottaa kehittyvänsä ammatillisesti niin suunnittelijana kuin oppivansa hallitsemaan kokonaisuutenaan vesiteknologiaa eri prosessivaiheineen.

   

  ”Koen että Aquaflow’lla panostetaan heti alusta asti työtekijöiden perehdyttämiseen sekä hyvinvointiin. Lisänä siihen on mukavat työkaverit. Hyvässä ilmapiirissä on mukava työskennellä”, kertoo Turtiainen.

 • Ville Väänänen
  Laitesuunnittelija

  Ville Väänänen Aquaflow’lle laitevastaavaksi/asennusvalvojaksi

   

  Konetekniikan AMK-insinööri Ville Väänänen aloitti Aquaflow’lla 21.9.2020 laitevastaavana. Toimenkuvaan kuuluu mm. laitteiden suunnittelu ja valmistuttaminen, hankinnat sekä tarvittavat käyttöönottotehtävät asennusvalvonnan aikana.

  ”Aquaflow’lle päädyin, kun opiskeluaikainen tuttu kaveri vinkkasi hyvästä työpaikasta mukavassa työyhteisössä”, kertoo Väänänen.

  Väänänen jatkaa, että ”hain paikkaa, koska työssä arvostan mahdollisuutta oppia ja nähdä uutta.”

  Aquaflow’ta pidetään erittäin luotettavana työnantajana, joka tarjoaa kattavia etuja työntekijöilleen.  Sellu- ja paperiteollisuuden vesiratkaisujen toimittajana Aquaflow on markkinajohtaja ja pystyy tarjoamaan monipuolisia ja haastavia suunnittelutehtäviä kansainvälisissä projekteissa, joista Väänäsellä on jo aiempaa kokemusta sekä Tšekeistä että Englannista.

  Väänäsellä on useamman vuoden kokemus konesuunnittelusta 3D-ympäristössä mm. ajo-neuvoteollisuudessa.

  Savonlinnaan muutto ei pelottanut, sillä Savonlinnan alue oli jo entuudestaan tuttu.

  Tulevaisuuden tavoitteena on kerätä lisää kokemusta ja kehittyä mekaanisen suunnittelun parissa monipuolisia tehtäviä tehden”, pohtii Väänänen.

 • Aki Padatsu
  Projektipäällikkö

  Mikä sai Aki Padatsun palaamaan Aquaflow’lle 12 vuoden jälkeen?

   

  Aki Padatsu työskenteli Aquaflow’lla Savonlinnassa v. 2005-2008 tarjous- ja myyntitehtävissä. Jo tuolloin Padatsu oli vaikuttunut siitä, miten hyvää osaamista Aquaflow’ssa oli. Pieni savonlinnalainen yritys toimitti laitteita ympäri maailmaa alan suurimmille toimijoille.

  Aika Aquaflow’ssa jäi tuolloin muutamaan vuoteen ja Padatsu siirtyi toisiin tehtäviin. Suurin osa ajasta vierähti Suur-Savon Sähkö Oy:ssä, jossa Padatsu työskenteli energiantuotannon kehityspäällikkönä vastuullaan lämmöntuotannon investointi- ja kehitysprojektit ja ympäristöasiat.

  Alkuvuodesta 2020 Padatsu kiinnitti huomiota Aquaflow’n rekryilmoitukseen projekti-päällikköstä, kiinnostui, haki ja sai paikan.

  Miksi?

  ”Hyvät muistot Aquaflow’sta, ihmisistä ja osaamisesta saivat minut hakemaan avointa paikkaa”, kertoo Padatsu.

  Siirtymistä Aquaflow’lle helpotti yrityksen ja sen toimintatapojen tunteminen. Lisäksi osa siellä työskentelevistä ihmisistä oli Padatsulle entuudestaan tuttuja.

  ”Tämä auttoi minua aloittamaan vastuullisen projektityöskentelyn välittömästi”, toteaa Padatsu. 

  Padatsu on päässyt heti täysillä kunnon sellutehdasprojekteihin mukaan niin Etelä-Amerikassa kuin Suomessakin.

  ”Yli 20 vuoden kokemus energia- ja ympäristöalan projektityöskentelystä antaa hyvät eväät uudelle pestille” päättää Padatsu.

 • Jussi Tervahartiala
  Projekti-insinööri

  Kokonaisvaltainen vesien käsittely Veolialla herätti kiinnostuksen

   

  Kemian tekniikan AMK-insinööri Jussi Tervahartiala aloitti työt 17.8.2020 projekti-insinöörinä Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy:n Helsingin konttorilla.

  "Toivoin tulevalta työpaikalta uusia haasteita erilaisissa toimintaympäristöissä, ja Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tuntui tarjoavan mahdollisuuden laaja-alaiseen oppimiseen ja kokonaisvaltaiseen vesien käsittelyyn", kertoo Tervahartiala.

  Veoialla on käytettävissään laaja tuotevalikoima ja Aquaflowlla laaja-alainen tietämys vesiteknologiasta.

  Tervahartialan aiempi työkokemus laivojen jäteveden ja jäteen käsittelyn erilaisista asiantuntija-, tuotekehitys-, käyttöönotto- ja huoltotehtävistä antaa näin ollen hyvän lähtökohdan myös kuivan maan hankkeille.

  "Itselläni on halu kehittyä työssä ja ymmärtää isompia kokonaisuuksia. Myös projektijohtaminen kiinnostaa", toteaa Tervahartiala.

  Tervahartialle hyvällä työympäristöllä ja mukavilla työkavereilla on suuri merkitys työssä viihtymisen kannalta. Perhekeskeisenä ihmisenä työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen on hyvin tärkeää.