Ura ja avoimet työpaikat Suomen toimipisteissä

Yrityksemme on  maailman johtava vesi- ja jätevesipalvelujen tarjoaja.

Jos olet vastavalmistunut tai jos olet jo kokeneempi alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita kansainvälisessä yrityksessä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen [email protected] ja otamme sinuun yhteyttä.

 

Tule meille prosessi- / teollisuuden laitos- ja putkistosuunnittelijaksi

Haemme yli 40 ammattilaisen asiantuntijatiimiimme Aquaflow'lle Savonlinnaan

prosessisuunnittelijaa

työskentelemään mielenkiintoisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä suunnittelu-, komissiointi-, koulutus- ja käyttöönottotehtävissä.

 

Mitä Sinulta odotamme?

Insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus kemian-, prosessi- tai paperitekniikan alalta tarjoaa tehtäviin hyvät lähtokohdat. Arvostamme vähintään kolmen vuoden työkokemusta teollisuudesta sekä hyvää instrumentoinnin ja automaation tuntemusta. Hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön. Työ edellyttää matkustamista, jolloin muukin kielitaito on eduksi.

 

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen Savonlinnaan myös

teollisuuden laitos- ja putkistosuunnittelijaa

Toimit osana suunnitteluryhmää, jossa on myös prosessi- ja laitesuunnittelijoita. Hyvät ryhmätyökyvyt korostuvat pienessä, mutta ketterässä suunnitteluorganisaatiossa. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja aktiivinen.

Sinulla on tehtävään soveltuva konetekniikan koulutus (ins./DI), työkokemusta laitos- ja putkistosuunnittelusta sekä hallitset nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien käytön.

Tehtävien hoito edellyttää sinulta joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja valmiutta työmatkailuun. Kielitaitovaatimuksena on sujuva englannin kirjallinen ja suullinen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Mitä tarjoamme Sinulle prosessi-, laitos- ja putkistosuunnittelijana?

AQUAFLOW OY edustaa sellu- ja paperiteollisuuden vedenkäsittelyn globaalia huippuosaamista. Yhtiö on osa maailman suurinta vesialan konsernia, Veolia Water Technologiesia, jonka teknologiakeskuksena Aquaflow on kehittänyt sellu- ja paperiteollisuuden vedenkäsittelyn ydinprosesseja ja päälaitteita, joilla vähennetään merkittävästi ympäristöpäästöjä ja saavutetaan tiukatkin lupa-arvot vaativissa ilmasto- ja tehdasolosuhteissa .

Tarjoamme vakinaisen työsuhteen sekä näköalapaikan globaalissa ympäristöteknologian yrityksessä, jossa sinulla on erinomaiset edellytykset ammatilliseen kehittymiseen monipuolisten ja haastavien suunnittelutehtävien parissa innostavassa ja kannustavassa työympäristössä. 

 

Hakemukset palkkatoivomuksineen 29.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen [email protected].  Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Matti Kumpulainen, puh. +358 50 340 6273.

 

Alla yrityksemme uusia kasvoja. Lue heidän tarinansa, miksi he valitsivat juuri meidät työnantajakseen.

 • Ville Väänänen
  Laitesuunnittelija

  Ville Väänänen Aquaflow’lle laitevastaavaksi/asennusvalvojaksi

   

  Konetekniikan AMK-insinööri Ville Väänänen aloitti Aquaflow’lla 21.9.2020 laitevastaavana. Toimenkuvaan kuuluu mm. laitteiden suunnittelu ja valmistuttaminen, hankinnat sekä tarvittavat käyttöönottotehtävät asennusvalvonnan aikana.

  ”Aquaflow’lle päädyin, kun opiskeluaikainen tuttu kaveri vinkkasi hyvästä työpaikasta mukavassa työyhteisössä”, kertoo Väänänen.

  Väänänen jatkaa, että ”hain paikkaa, koska työssä arvostan mahdollisuutta oppia ja nähdä uutta.”

  Aquaflow’ta pidetään erittäin luotettavana työnantajana, joka tarjoaa kattavia etuja työntekijöilleen.  Sellu- ja paperiteollisuuden vesiratkaisujen toimittajana Aquaflow on markkinajohtaja ja pystyy tarjoamaan monipuolisia ja haastavia suunnittelutehtäviä kansainvälisissä projekteissa, joista Väänäsellä on jo aiempaa kokemusta sekä Tšekeistä että Englannista.

  Väänäsellä on useamman vuoden kokemus konesuunnittelusta 3D-ympäristössä mm. ajo-neuvoteollisuudessa.

  Savonlinnaan muutto ei pelottanut, sillä Savonlinnan alue oli jo entuudestaan tuttu.

  Tulevaisuuden tavoitteena on kerätä lisää kokemusta ja kehittyä mekaanisen suunnittelun parissa monipuolisia tehtäviä tehden”, pohtii Väänänen.

 • Jussi Tervahartiala
  Prosessi-insinööri

  Kokonaisvaltainen vesien käsittely Veolialla herätti kiinnostuksen

   

  Kemian tekniikan AMK-insinööri Jussi Tervahartiala aloitti työt 17.8.2020 projekti-insinöörinä Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy:n Helsingin konttorilla.

  ”Toivoin tulevalta työpaikalta uusia haasteita erilaisissa toimintaympäristöissä, ja Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tuntui tarjoavan mahdollisuuden laaja-alaiseen oppimiseen ja kokonaisvaltaiseen vesien käsittelyyn”, kertoo Tervahartiala.

  Veolialla on käytettävissään laaja tuotevalikoima ja Aquaflow’lla laaja-alainen tietämys vesiteknologiasta.

  Tervahartialan aiempi työkokemus laivojen jäteveden ja jätteen käsittelyn erilaisista asiantuntija-, tuotekehitys-, käyttöönotto- ja huoltotehtävistä antaa näin ollen hyvän lähtökohdan myös kuivan maan hankkeille.

  ”Itselläni on halu kehittyä työssäni ja ymmärtää isompia kokonaisuuksia. Myös projekti-johtaminen kiinnostaa”, toteaa Tervahartiala.

  Tervahartialle hyvällä työympäristöllä ja mukavilla työkavereilla on suuri merkitys työssä viihtymisen kannalta. Perhekeskeisenä ihmisenä työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen on hyvin tärkeää.

   

 • Aki Padatsu
  Projektipäällikkö

  Mikä sai Aki Padatsun palaamaan Aquaflow’lle 12 vuoden jälkeen?

   

  Aki Padatsu työskenteli Aquaflow’lla Savonlinnassa v. 2005-2008 tarjous- ja myyntitehtävissä. Jo tuolloin Padatsu oli vaikuttunut siitä, miten hyvää osaamista Aquaflow’ssa oli. Pieni savonlinnalainen yritys toimitti laitteita ympäri maailmaa alan suurimmille toimijoille.

  Aika Aquaflow’ssa jäi tuolloin muutamaan vuoteen ja Padatsu siirtyi toisiin tehtäviin. Suurin osa ajasta vierähti Suur-Savon Sähkö Oy:ssä, jossa Padatsu työskenteli energiantuotannon kehityspäällikkönä vastuullaan lämmöntuotannon investointi- ja kehitysprojektit ja ympäristöasiat.

  Alkuvuodesta 2020 Padatsu kiinnitti huomiota Aquaflow’n rekryilmoitukseen projekti-päällikköstä, kiinnostui, haki ja sai paikan.

  Miksi?

  ”Hyvät muistot Aquaflow’sta, ihmisistä ja osaamisesta saivat minut hakemaan avointa paikkaa”, kertoo Padatsu.

  Siirtymistä Aquaflow’lle helpotti yrityksen ja sen toimintatapojen tunteminen. Lisäksi osa siellä työskentelevistä ihmisistä oli Padatsulle entuudestaan tuttuja.

  ”Tämä auttoi minua aloittamaan vastuullisen projektityöskentelyn välittömästi”, toteaa Padatsu. 

  Padatsu on päässyt heti täysillä kunnon sellutehdasprojekteihin mukaan niin Etelä-Amerikassa kuin Suomessakin.

  ”Yli 20 vuoden kokemus energia- ja ympäristöalan projektityöskentelystä antaa hyvät eväät uudelle pestille” päättää Padatsu.