Tietosuojailmoitus

Henkilötiedot, jotka on kerätty tällä lomakkeella, kopioidaan sähköiseen tiedostoon, joka on Veolia Water Technologiesin vastuulla:

  • Tarkoituksena on vastata pyyntöösi ja lähettää sinulle muuhun liiketoimintaan liittyvää tietoa pyyntösi mukaan.
  • Tarkoituksena on tarjota sinulle tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, jotka liittyvät pyyntöösi ja saattavat kiinnostaa sinua markkinointimateriaalin, uutiskirjeen tai blogin muodossa. Koska Veolia Water Technologies on sitoutunut suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi, sinulla on mahdollisuus säätää viestintäasetuksiasi.

Tämä käsittely perustuu suostumukseen.

Henkilötietoja säilytetään lain määrittelemän ajanjakson ajan. Vastaanottajat ovat Veolia-yksiköt.

Jotkut vastaanottajat saattavat sijaita Euroopan unionin ulkopuolisissa maissa, joissa Veolia Water Technologies on läsnä. Ne voidaan myös välittää kolmannen osapuolen palveluntarjoajille hosting-, tallennus-, viestintä-, tietokannanhallinta- tai IT-huoltopalvelujen suorittamiseksi. Jos kieltäydyt siirrosta, tietosi ovat saatavilla vain Veolia Water Technologiesille; jos näin on, ota yhteyttä [email protected].

Henkilötietojen riittävä suoja on varmistettu.

Eurooppalaisen asetuksen (EU) 2016/679, joka koskee luonnollisten henkilöiden suojelua henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaata liikkuvuutta ja jolla kumotaan direktiivi 95/46/EY (yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)) ja Ranskan laki 78-17 6. tammikuuta 1978, mukaan sinulla on oikeus päästä käsiksi, oikaista, muuttaa ja poistaa sinua koskevat henkilötiedot. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]