Ura ja avoimet työpaikat Suomen toimipisteissä

Yrityksemme on  maailman johtava vesi- ja jätevesipalvelujen tarjoaja.

Jos olet vastavalmistunut tai jos olet jo kokeneempi alan ammattilainen ja etsit uusia haasteita kansainvälisessä yrityksessä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen [email protected] ja otamme sinuun yhteyttä.

 

Alla yrityksemme uusimpia kasvoja. Lue heidän tarinansa, miksi he valitsivat juuri meidät työnantajakseen.

 • Sami Turtiainen
  Laitossuunnittelija

  Sami Turtiainen Aquaflow'lle laitossuunnittelijaksi 2.11.2020

   

  Konetekniikan insinööri Sami Turtiainen kiinnostui avoimesta layout- ja putkistosuunnitelijan tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "toimenkuva vaikutti oikein kiinnostavalta kokonaisuudelta, ja minulla oli positiivinen mielikuva pitkään Savonlinnassa toimineesta teknologiayrityksestä, joka on selkeä markkina- ja teknologiajohtaja varsinkin suurissa tehdashankkeissa. Lisäksi uskoin vahvasti, että aikaisempaan työhistoriaani peilaten minulla on tähän tehtävään myös paljon annettavaa."

   

  Turtiaisella onkin yli 20 vuoden työkokemus laite-, layout- ja putkistosuunnittelusta sekä niihin liittyvistä työmaatehtävistä mm. Andritzin, Rejlersin ja Teknosavon palveluksessa.

   

  Turtiainen odottaa kehittyvänsä ammatillisesti niin suunnittelijana kuin oppivansa hallitsemaan kokonaisuutenaan vesiteknologiaa eri prosessivaiheineen.

   

  ”Koen että Aquaflow’lla panostetaan heti alusta asti työtekijöiden perehdyttämiseen sekä hyvinvointiin. Lisänä siihen on mukavat työkaverit. Hyvässä ilmapiirissä on mukava työskennellä”, kertoo Turtiainen.

 • Ville Väänänen
  Laitesuunnittelija

  Ville Väänänen Aquaflow’lle laitevastaavaksi/asennusvalvojaksi

   

  Konetekniikan AMK-insinööri Ville Väänänen aloitti Aquaflow’lla 21.9.2020 laitevastaavana. Toimenkuvaan kuuluu mm. laitteiden suunnittelu ja valmistuttaminen, hankinnat sekä tarvittavat käyttöönottotehtävät asennusvalvonnan aikana.

  ”Aquaflow’lle päädyin, kun opiskeluaikainen tuttu kaveri vinkkasi hyvästä työpaikasta mukavassa työyhteisössä”, kertoo Väänänen.

  Väänänen jatkaa, että ”hain paikkaa, koska työssä arvostan mahdollisuutta oppia ja nähdä uutta.”

  Aquaflow’ta pidetään erittäin luotettavana työnantajana, joka tarjoaa kattavia etuja työntekijöilleen.  Sellu- ja paperiteollisuuden vesiratkaisujen toimittajana Aquaflow on markkinajohtaja ja pystyy tarjoamaan monipuolisia ja haastavia suunnittelutehtäviä kansainvälisissä projekteissa, joista Väänäsellä on jo aiempaa kokemusta sekä Tšekeistä että Englannista.

  Väänäsellä on useamman vuoden kokemus konesuunnittelusta 3D-ympäristössä mm. ajo-neuvoteollisuudessa.

  Savonlinnaan muutto ei pelottanut, sillä Savonlinnan alue oli jo entuudestaan tuttu.

  Tulevaisuuden tavoitteena on kerätä lisää kokemusta ja kehittyä mekaanisen suunnittelun parissa monipuolisia tehtäviä tehden”, pohtii Väänänen.

 • Aki Padatsu
  Projektipäällikkö

  Mikä sai Aki Padatsun palaamaan Aquaflow’lle 12 vuoden jälkeen?

   

  Aki Padatsu työskenteli Aquaflow’lla Savonlinnassa v. 2005-2008 tarjous- ja myyntitehtävissä. Jo tuolloin Padatsu oli vaikuttunut siitä, miten hyvää osaamista Aquaflow’ssa oli. Pieni savonlinnalainen yritys toimitti laitteita ympäri maailmaa alan suurimmille toimijoille.

  Aika Aquaflow’ssa jäi tuolloin muutamaan vuoteen ja Padatsu siirtyi toisiin tehtäviin. Suurin osa ajasta vierähti Suur-Savon Sähkö Oy:ssä, jossa Padatsu työskenteli energiantuotannon kehityspäällikkönä vastuullaan lämmöntuotannon investointi- ja kehitysprojektit ja ympäristöasiat.

  Alkuvuodesta 2020 Padatsu kiinnitti huomiota Aquaflow’n rekryilmoitukseen projekti-päällikköstä, kiinnostui, haki ja sai paikan.

  Miksi?

  ”Hyvät muistot Aquaflow’sta, ihmisistä ja osaamisesta saivat minut hakemaan avointa paikkaa”, kertoo Padatsu.

  Siirtymistä Aquaflow’lle helpotti yrityksen ja sen toimintatapojen tunteminen. Lisäksi osa siellä työskentelevistä ihmisistä oli Padatsulle entuudestaan tuttuja.

  ”Tämä auttoi minua aloittamaan vastuullisen projektityöskentelyn välittömästi”, toteaa Padatsu. 

  Padatsu on päässyt heti täysillä kunnon sellutehdasprojekteihin mukaan niin Etelä-Amerikassa kuin Suomessakin.

  ”Yli 20 vuoden kokemus energia- ja ympäristöalan projektityöskentelystä antaa hyvät eväät uudelle pestille” päättää Padatsu.

 • Jussi Tervahartiala
  Projekti-insinööri

  Kokonaisvaltainen vesien käsittely Veolialla herätti kiinnostuksen

   

  Kemian tekniikan AMK-insinööri Jussi Tervahartiala aloitti työt 17.8.2020 projekti-insinöörinä Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy:n Helsingin konttorilla.

  "Toivoin tulevalta työpaikalta uusia haasteita erilaisissa toimintaympäristöissä, ja Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tuntui tarjoavan mahdollisuuden laaja-alaiseen oppimiseen ja kokonaisvaltaiseen vesien käsittelyyn", kertoo Tervahartiala.

  Veoialla on käytettävissään laaja tuotevalikoima ja Aquaflowlla laaja-alainen tietämys vesiteknologiasta.

  Tervahartialan aiempi työkokemus laivojen jäteveden ja jäteen käsittelyn erilaisista asiantuntija-, tuotekehitys-, käyttöönotto- ja huoltotehtävistä antaa näin ollen hyvän lähtökohdan myös kuivan maan hankkeille.

  "Itselläni on halu kehittyä työssä ja ymmärtää isompia kokonaisuuksia. Myös projektijohtaminen kiinnostaa", toteaa Tervahartiala.

  Tervahartialle hyvällä työympäristöllä ja mukavilla työkavereilla on suuri merkitys työssä viihtymisen kannalta. Perhekeskeisenä ihmisenä työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen on hyvin tärkeää.