Ura Suomen toimipisteissä

Mekaniikkasuunnittelija sellu- ja paperiteollisuuden jätevesien ja lietteenkäsittelyn asiantuntijatiimiimme - HAE NYT

Aquaflow etsii osaavaa mekaniikkasuunnittelijaa osaksi huipputiimiään tekemään merkityksellistä työtä sellu- ja paperiteollisuuden ympäristökysymysten parissa.

Lue lisää ja hae: Mekaniikkasuunnittelija Aquaflow'lle

 

 

 

Haluatko olla luomassa puhtaampaa tulevaisuutta kanssamme? 
Tule mukaan huipputekijäksi Aquaflow'lle

Aquaflow Oy on osa kansainvälistä, ympäristöalalla toimivaa Veolia-konsernia.
Suomessa liiketoimintamme on jakautunut kahteen liiketoiminta-alueeseen:
Aquaflow Pulp & Paper Technologies ja Veolia Water Technologies.
Etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia mukaan joukkoomme.

Meillä pääset osalliseksi mielenkiintoisiin projekteihin ja työskentelemään alan edelläkävijän palveluksessa. Aquaflow Pulp & Paper Technologies on maailman markkinajohtaja metsäteollisuuden jäteveden- ja lietteenkäsittelyn saralla, ja Veolia Water Technologies on maailman johtava ympäristötekniikan teknologisten ratkaisujen ja palvelujen tuottaja. Suomessa tuotamme paikallisiin olosuhteisiin räätälöityjä, teknologisesti ylivertaisia ratkaisuja.

Tällä hetkellä työllistämme yhteensä noin 50 henkilöä. Mittavalla ratkaisuvalikoimallamme palvelemme kuntia ja kaupunkeja sekä eri teollisuudenaloja.

AQUAFLOW PULP & PAPER TECHNOLOGIES

Olemme kehittäneet Savonlinnassa vedenkäsittelyprosesseja ja -laitteita sellu- ja paperiteollisuudelle jo 1960-luvulta lähtien. Aquaflow on globaali markkinajohtaja, ja yli puolet liikevaihdostamme tulee kansainvälisten projektien osuudesta. Teknologioidemme avulla asiakkaamme ympäri maailman pystyvät vähentämään merkittävästi päästöjään sekä saavuttamaan tiukimmatkin ympäristölupa-arvot.

Lisätietoa Aquaflow'sta englanninkielisiltä kotisivuiltamme: Aquaflow Oy

VEOLIA WATER TECHNOLOGIES

Toimipisteemme Helsingissä ja Naantalissa tarjoavat suomalaisille asiakkaille Veolian uusinta vesiteknologiaa ja laadukkaita standardivesilaitteita. Ratkaisuhakuinen henkilöstömme, prosessiosaaminen ja sekä vahva konsernin asiantuntijoiden tuki varmistavat laadukkaat toimitukset ja palvelut kuntien ja teollisuuden erilaisiin vedenkäsittelyn tarpeisiin.

Henkilöstön osaaminen on kunnia-asia

Palveluksessamme sinulla on edellytykset kehittyä alan huippuosaajaksi. Hyödynnämme henkilökuntamme kouluttamisessa sekä sisäisiä koulutuksia, että kansainvälisiä koulutusohjelmia. Koulutusten avulla työntekijämme pääsevät omaksumaan alan uusinta osaamista sekä saamaan tukea oman ammatillisen kehityksensä edistämiseen.

Työnantajana Aquaflow Oy on hyvämaineinen, matalalla organisaatiorakenteella toimiva vakavarainen yritys. Kevyen hierarkian ansiosta meillä jokainen saa äänensä kuuluviin sekä pääsee kehittymään ja kehittämään juuri oman mielenkiintonsa mukaan.

Myös henkilöstöetumme ovat huippuluokkaa sisältäen mm. joustavat työaikajärjestelyt sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Veolia-konsernissa voit kehittää kykyjäsi paikallisesti tai ulkomailla perusteellisten koulutusohjelmien avulla ja yhteistyökumppaneidemme verkostojen kautta.

Lisätietoa kansainvälisestä urakehityksestä:  https://www.veoliawatertechnologies.com/en/careers

Lähetä meille avoin hakemus

Jos kiinnostuit urasta yrityksessämme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen [email protected] ja otamme sinuun yhteyttä.

UUSIA KASVOJA 

Lue alla työntekijöidemme tarinoita, miksi he valitsivat juuri meidät työnantajakseen.

Ehkä sinäkin kiinnostut meistä ja laitat hakemuksen tulemaan.

 • Miikka Turunen
  Prosessisuunnittelija

  Miikka Turunen Savonlinnan konttorille Pulp & Paper -tiimiin prosessisuunnittelijaksi 2.5.2022

  Insinööri Miikka Turunen liittyi Savonlinnan Pulp & Paper -tiimiin 2.5.2022. Turunen kiinnostui avoimesta prosessisuunnittelijan tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "tehtävä vaikutti mielenkiintoiselta, ja se tarjoaisi mahdollisuuden kehittää ja hyödyntää jätevedenpuhdistuksesta kertynyttä osaamista."

  Turunen on toiminut aiemmin vesilaitoksella vastaten puhtaan veden tuotannosta ja jätevedenpuhdistuksesta, laitosten kunnossapidosta ja saneerauksista ja ollut käyttöhenkilökunnan esimies.

  Turunen odottaa työltään haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. "Syventymällä sellu- ja paperiteollisuuden jäteveden puhdistukseen on mahdollista oppia paljon uutta ja tulla alansa asiantuntijaksi" toteaa Turunen ja jatkaa, että "Aquaflow tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja mahdollistaa työskentelyn tehokkaassa sekä mukavassa työympäristössä."

 • Jari Kuokkanen
  Tuoteinsinööri

  Jari Kuokkanen Savonlinnan konttorille Pulp & Paper -tiimiin tuoteinsinööriksi 4.4.2022

  Insinööri Jari Kuokkanen liittyi Savonlinnan Pulp & Paperin mekaanisen suunnittelun tiimiin 4.4.2022. Kuokkanen kiinnostui avoimesta suunnittelijan tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "Aquaflow'n pitkä historia ja menestyminen alalla vakuuttivat. Myös tarjolla olevan tehtävän monipuolisuus sekä mahdollisuus etätyöhön vaikuttivat päätökseen". 

  Kuokkasella on yli 20 vuoden työkokemus eri yhtiöiden palveluksessa. 

  Kuokkanen odottaa mielenkiintoisia projekteja ja pitkää työuraa mukavien Pulp & Paper ammattilaisten seurassa.

 • Harry Turunen
  Huoltoteknikko

  Harry Turunen Veolian Helsingin konttorille huoltoteknikoksi 21.3.2022

  Tietoliikenne- ja elektroniikka-asentaja Harry Turunen kiinnostui avoimesta huoltoteknikon/huoltoasentajan tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "Veolian työympäristö on erittäin mielenkiintoinen. Vedenpuhdistuksen tärkeys tehtailla, laboratorioissa sekä tekniikan alalla kuvastaa upeasti sitä, kuinka tärkeä osa vesi on kaikessa siinä, mitä teemme ja käytämme. "

  Turunen odottaa Veolialta monipuolista ja tarkkuutta vaativaa työtä oman alansa markkinoiden johtoasemassa olevien huippuosaajien kanssa.

 • Ilmari Kemppinen
  Projekti-insinööri

  Ilmari Kemppinen Veolian Helsingin konttorille projekti-insinööriksi 1.10.2021

  Energia- ja ympäristötekniikan insinööri Ilmari Kemppinen kiinnostui avoimesta projekti-insinöörin tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "Työ vastasi aiempaa osaamistani sekä työkokemusta. Veolia tarjosi mahdollisuuden kehittyä projektiosaajana ja vesiteknologian asiantuntijana. Arvostan erityisesti mahdollisuuksia kehittyä uralla."

  Kemppinen odottaa monipuolisten työtehtävien edistävän osaamistansa. 

 • Antton Laiho
  Projekti-insinööri

  Antton Laiho Veolian Naantalin konttorille projekti-insinööriksi 6.9.2021

  Automaatioinsinööri Antton Laiho kiinnostui avoimesta projekti-insinöörin tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "tehtävien luonne ja asiakasprojektit vaikuttivat erittäin mielenkiintoisilta. Ilman aikaisempaa kokemusta vedenpuhdistuksesta tai siihen liittyvästä teknologiasta, hyppy tuntemattomaan tuntui erittäin mukavalta haasteelta". 

  Laiho tuo mukanaan Veolia Water Technologiesin kaipaamaa vankkaa sähkö- ja automaatio-osaamista. Aiemmin hän on työskennellyt mm. projekti-insinöörinä teollisuusrobottien ohjelmoinnin ja käyttöönoton parissa sekä automaatiosuunnittelijana laivateollisuuden navigointi- ja ohjausjärjestelmien suunnittelussa. 

  Laiho odottaa kehittyvänsä projektin johdollisissa tehtävissä, haastavien kansainvälisten projektien myötä, sekä asiantuntijana vesiteknologian ohjausjärjestelmien suunnittelussa. 

  ”Koen että Veolialla panostetaan henkilöstön ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen, kuin myös yksilöiden haluun edetä urallaan haluamaansa suuntaan", kertoo Laiho.

 • Meeri Häyrynen
  Projekti-insinööri

  Meeri Häyrynen Aquaflow’lle Savonlinnaan projekti-insinööriksi 1.9.2021

  Kemiantekniikan diplomi-insinööri Meeri Häyrynen kiinnostui avoimesta projekti-insinöörin tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "tehtävä vaikutti monipuoliselta ja vastasi todella hyvin vedenkäsittelyn koulutussuuntaustani. Olin myös aiemmassa työpaikassani kuullut paljon hyvää Aquaflow'sta, ja halusin päästä oppimaan kansainvälisten jätevedenkäsittelyprojektien hallinnasta alan johtavassa yrityksessä."

  Häyrynen odottaa kartuttavansa kokemustaan ja syventävänsä vesiteknologian osaamistaan mielenkiintoisissa työtehtävissä. "Työssä minulle erityisen tärkeää on mukava työilmapiiri ja hyvät kehittymismahdollisuudet", hän jatkaa.

  ”Koen että Aquaflow’lla panostetaan uusien työntekijöiden perehdytykseen, ja mukavat työkaverit saivat minut heti alussa tuntemaan itseni tervetulleeksi", kertoo Häyrynen. 

 • Sami Turtiainen
  Laitossuunnittelija

  Sami Turtiainen Aquaflow'lle laitossuunnittelijaksi 2.11.2020

   

  Konetekniikan insinööri Sami Turtiainen kiinnostui avoimesta layout- ja putkistosuunnitelijan tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "toimenkuva vaikutti oikein kiinnostavalta kokonaisuudelta, ja minulla oli positiivinen mielikuva pitkään Savonlinnassa toimineesta teknologiayrityksestä, joka on selkeä markkina- ja teknologiajohtaja varsinkin suurissa tehdashankkeissa. Lisäksi uskoin vahvasti, että aikaisempaan työhistoriaani peilaten minulla on tähän tehtävään myös paljon annettavaa."

   

  Turtiaisella onkin yli 20 vuoden työkokemus laite-, layout- ja putkistosuunnittelusta sekä niihin liittyvistä työmaatehtävistä mm. Andritzin, Rejlersin ja Teknosavon palveluksessa.

   

  Turtiainen odottaa kehittyvänsä ammatillisesti niin suunnittelijana kuin oppivansa hallitsemaan kokonaisuutenaan vesiteknologiaa eri prosessivaiheineen.

   

  ”Koen että Aquaflow’lla panostetaan heti alusta asti työtekijöiden perehdyttämiseen sekä hyvinvointiin. Lisänä siihen on mukavat työkaverit. Hyvässä ilmapiirissä on mukava työskennellä”, kertoo Turtiainen.

 • Aki Padatsu
  Projektipäällikkö

  Mikä sai Aki Padatsun palaamaan Aquaflow’lle 12 vuoden jälkeen?

   

  Aki Padatsu työskenteli Aquaflow’lla Savonlinnassa v. 2005-2008 tarjous- ja myyntitehtävissä. Jo tuolloin Padatsu oli vaikuttunut siitä, miten hyvää osaamista Aquaflow’ssa oli. Pieni savonlinnalainen yritys toimitti laitteita ympäri maailmaa alan suurimmille toimijoille.

  Aika Aquaflow’ssa jäi tuolloin muutamaan vuoteen ja Padatsu siirtyi toisiin tehtäviin. Suurin osa ajasta vierähti Suur-Savon Sähkö Oy:ssä, jossa Padatsu työskenteli energiantuotannon kehityspäällikkönä vastuullaan lämmöntuotannon investointi- ja kehitysprojektit ja ympäristöasiat.

  Alkuvuodesta 2020 Padatsu kiinnitti huomiota Aquaflow’n rekryilmoitukseen projekti-päällikköstä, kiinnostui, haki ja sai paikan.

  Miksi?

  ”Hyvät muistot Aquaflow’sta, ihmisistä ja osaamisesta saivat minut hakemaan avointa paikkaa”, kertoo Padatsu.

  Siirtymistä Aquaflow’lle helpotti yrityksen ja sen toimintatapojen tunteminen. Lisäksi osa siellä työskentelevistä ihmisistä oli Padatsulle entuudestaan tuttuja.

  ”Tämä auttoi minua aloittamaan vastuullisen projektityöskentelyn välittömästi”, toteaa Padatsu. 

  Padatsu on päässyt heti täysillä kunnon sellutehdasprojekteihin mukaan niin Etelä-Amerikassa kuin Suomessakin.

  ”Yli 20 vuoden kokemus energia- ja ympäristöalan projektityöskentelystä antaa hyvät eväät uudelle pestille” päättää Padatsu.

 • Jussi Tervahartiala
  Projekti-insinööri

  Kokonaisvaltainen vesien käsittely Veolialla herätti kiinnostuksen

   

  Kemian tekniikan AMK-insinööri Jussi Tervahartiala aloitti työt 17.8.2020 projekti-insinöörinä Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy:n Helsingin konttorilla.

  "Toivoin tulevalta työpaikalta uusia haasteita erilaisissa toimintaympäristöissä, ja Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tuntui tarjoavan mahdollisuuden laaja-alaiseen oppimiseen ja kokonaisvaltaiseen vesien käsittelyyn", kertoo Tervahartiala.

  Veoialla on käytettävissään laaja tuotevalikoima ja Aquaflowlla laaja-alainen tietämys vesiteknologiasta.

  Tervahartialan aiempi työkokemus laivojen jäteveden ja jäteen käsittelyn erilaisista asiantuntija-, tuotekehitys-, käyttöönotto- ja huoltotehtävistä antaa näin ollen hyvän lähtökohdan myös kuivan maan hankkeille.

  "Itselläni on halu kehittyä työssä ja ymmärtää isompia kokonaisuuksia. Myös projektijohtaminen kiinnostaa", toteaa Tervahartiala.

  Tervahartialle hyvällä työympäristöllä ja mukavilla työkavereilla on suuri merkitys työssä viihtymisen kannalta. Perhekeskeisenä ihmisenä työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen on hyvin tärkeää.