Ura Suomen toimipisteissä

Tule meille vedenpuhdistuksen suunnannäyttäjäksi. Toimipisteemme sijaitsevat Savonlinnassa, Helsingissä ja Naantalissa.

Haluatko olla luomassa puhtaampaa tulevaisuutta kanssamme? 
 

Veolia Aquaflow Finland Oy on osa kansainvälistä, ympäristöalalla toimivaa Veolia-konsernia. Suomessa liiketoimintamme on jakautunut kahteen liiketoiminta-alueeseen: Aquaflow, Pulp & Paper Technologies ja Veolia Water Technologies

Etsimme jatkuvasti uusia huippuosaajia mukaan joukkoomme.

Meillä pääset osalliseksi mielenkiintoisiin projekteihin ja työskentelemään alan edelläkävijän palveluksessa. Aquaflow, Pulp & Paper Technologies on maailman markkinajohtaja metsäteollisuuden jäteveden- ja lietteenkäsittelyn saralla, ja Veolia Water Technologies on maailman johtava ympäristötekniikan teknologisten ratkaisujen ja palvelujen tuottaja. Suomessa tuotamme paikallisiin olosuhteisiin räätälöityjä, teknologisesti ylivertaisia ratkaisuja.

Tällä hetkellä työllistämme yhteensä noin 50 henkilöä. Mittavalla ratkaisuvalikoimallamme palvelemme kuntia ja kaupunkeja sekä eri teollisuudenaloja.

AQUAFLOW, PULP & PAPER TECHNOLOGIES

Olemme kehittäneet Savonlinnassa vedenkäsittelyprosesseja ja -laitteita sellu- ja paperiteollisuudelle jo 1960-luvulta lähtien. Aquaflow, Pulp & Paper Technologies on globaali markkinajohtaja, ja yli puolet liikevaihdostamme tulee kansainvälisten projektien osuudesta. Teknologioidemme avulla asiakkaamme ympäri maailman pystyvät vähentämään merkittävästi päästöjään sekä saavuttamaan tiukimmatkin ympäristölupa-arvot.

Lisätietoa englanninkielisiltä kotisivuiltammeVeolia Aquaflow Finland Ltd

VEOLIA WATER TECHNOLOGIES

Toimipisteemme Helsingissä ja Naantalissa tarjoavat suomalaisille asiakkaille Veolian uusinta vesiteknologiaa ja laadukkaita standardivesilaitteita. Ratkaisuhakuinen henkilöstömme, prosessiosaaminen ja sekä vahva konsernin asiantuntijoiden tuki varmistavat laadukkaat toimitukset ja palvelut kuntien ja teollisuuden erilaisiin vedenkäsittelyn tarpeisiin.

Henkilöstön osaaminen on kunnia-asia

Palveluksessamme sinulla on edellytykset kehittyä alan huippuosaajaksi. Hyödynnämme henkilökuntamme kouluttamisessa sekä sisäisiä koulutuksia, että kansainvälisiä koulutusohjelmia. Koulutusten avulla työntekijämme pääsevät omaksumaan alan uusinta osaamista sekä saamaan tukea oman ammatillisen kehityksensä edistämiseen.

Työnantajana Veolia Aquaflow Finland Oy on hyvämaineinen, matalalla organisaatiorakenteella toimiva vakavarainen yritys. Kevyen hierarkian ansiosta meillä jokainen saa äänensä kuuluviin sekä pääsee kehittymään ja kehittämään juuri oman mielenkiintonsa mukaan.

Myös henkilöstöetumme ovat huippuluokkaa sisältäen mm. joustavat työaikajärjestelyt sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Veolia-konsernissa voit kehittää kykyjäsi paikallisesti tai ulkomailla perusteellisten koulutusohjelmien avulla ja yhteistyökumppaneidemme verkostojen kautta.

Lisätietoa kansainvälisestä urakehityksestä:  https://www.veoliawatertechnologies.com/en/careers

KUULE AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA

Haemme huollon ammattilaista (Service Engineer) Naantaliin Aquaservice-palvelutiimiimme.

LÄHETÄ MEILLE AVOIN HAKEMUS

Jos kiinnostuit urasta yrityksessämme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen [email protected] ja otamme sinuun yhteyttä.

TUTUSTU MEIHIN

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Lue alla työntekijöidemme tarinoita, miksi he valitsivat juuri meidät työnantajakseen.

Ehkä sinäkin kiinnostut meistä ja laitat hakemuksen tulemaan.

 • Pertti Pasma
  Projekti-insinööri

  Pertti Pasma Veolian Naantalin konttorille projekti-insinööriksi 1.4.2023

  Pertti Pasma aloitti Veolia Water Technologies -tiimissä 1.4.2023 projekti-insinöörinä. Pasma on ns paluumuuttaja, sillä hän toimi vuosina 2003 – 2011 vastaavissa projektinhoitotehtävissä yhtiömme Naantalin konttorilla. Hän palasi takaisin Veolialle muutaman vuoden jälkeen, koska omien sanojensa mukaan jo aika varhaisessa vaiheessa hän tajusi, että "neljän seinän sisällä työskentely alkoi maistumaan puulta", sillä olihan hän aiemmin Veolialla tottunut matkustamaan, näkemään maailmaa sekä tutustunut monenlaisiin ihmisiin ja kulttuureihin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. "Oli heti selvää, että jos vielä näihin hommiin ryhdyn, niin ainoa vaihtoehto olisi Aquaflow / Veolia."

  Pasma tuo palatessaan SIA-puolen osaamista yrityksemme projekteille ja toimituksille. Hänen pääasiallisena tehtävänään on projekti- ja tarjoustyöhön liittyvä automaatiosuunnittelu, laitteiden ja laitosten sähkö-/automaatioasennukset ja kytkennät, komissiointi sekä testaukset.

  Pasma odottaa työltään monipuolisia tehtäviä erilaisissa projekteissa, joissa hän tuntuu viihtyvän parhaiten. Hän jatkaa, että "Veolia tarjoaa tähän erittäin hyvät mahdollisuudet, toivottavasti vielä moneksi vuodeksi."

   

 • Miika Roivainen
  Huoltoinsinööri

  Miika Roivainen Veolian Naantalin konttorille huoltoinsinööriksi 15.8.2022

  Miika Roivainen palasi takaisin Veolialle,  Veolia Water Technologies -tiimiin 15.8.2022 muutaman vuoden jälkeen, koska omien sanojensa mukaan "työtehtävien mielekkyys, laaja vastuu ja vaikuttaminen omaan työhön veti takaisin." Isona syynä paluuseen olivat upeat työkaverit ja yrityskulttuuri. "Jokainen varmasti joutuu pohtimaan omia arvoja jossain kohti työelämässä. Omat arvot tuntuvat osuvan hyvin yhteen Veolian kanssa, mikä on tärkeä elementti työelämässä."

  Roivainen vastaa Elga LabWaterin vedenpuhdistuslaitteiden asennuksista, huollosta, jälkimarkkinoinnista sekä projektien hoidosta.

  Roivainen odottaa työltään haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. "Meillä on Suomessa aivan todella kovatasoinen teknologiaosaaminen eri alan sektoreilla, joka mielestäni kertoo, että oikeita asioita osataan tehdä laadukkaasti. Laadukas tekeminen ohjaa myös meitä toimittajana tarjoamaan ammattitaitoisia vedenkäsittelyratkaisuja ja ennen kaikkea tarjoamaan asiakkaan mukaista laadukasta palvelua”, toteaa Roivainen ja jatkaa, että "Veolia pystyy tarjoamaan laajasti koko vedenkäsittelyn jätevedenpuhdistamoista aina laboratoriovaatimuksien mukaiseen ultrapuhtaaseen veteen saakka. Lisäksi pyrimme olemaan asiakkaillemme pitkän ajan yhteistyökumppani kuin pelkkä laitetoimittaja."

 • Janne Salo
  Myyntipäällikkö

  Janne Salo Veolian Helsingin konttorille myyntipäälliköksi 29.8.2022

  DI Janne Salo liittyi Veolia Water Technologies-tiimiimme 29.8.2022. Salo kiinnostui avoimesta myyntipäällikön tehtävästä, koska halusi kokeilla siipiänsä myynnin puolella ja kehittyä monipuoliseksi vesienkäsittelyn osaajaksi. Omien sanojensa mukaan "Veolian monipuolinen tuote- ja teknologiaportfolio sekä maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ovat varmasti yksi parhaita alustoja maailmassa kehittymiselle niin teknisessä kuin kaupallisessakin mielessä."

  Salo on toiminut aiemmin projektipäällikkönä konsulttitoimistossa. Nykyisessä työssään myyntipäällikkönä hän vastaa pääasiassa Veolian jätevesiratkaisujen myynnistä niin teollisuuteen kuin kunnallisellekin puolelle koko Suomen alueella. 

  Salo odottaa, että nykyisessä työpaikassa ja työtehtävässä hän pääsee osallistumaan eturintamassa suomalaisen vesienkäsittelyn parantamiseen sekä vihreän siirtymän edistämiseen.

 • Jari Kuokkanen
  Tuoteinsinööri

  Jari Kuokkanen Savonlinnan konttorille Pulp & Paper -tiimiin tuoteinsinööriksi 4.4.2022

  Insinööri Jari Kuokkanen liittyi Savonlinnan Pulp & Paperin mekaanisen suunnittelun tiimiin 4.4.2022. Kuokkanen kiinnostui avoimesta suunnittelijan tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "Aquaflow'n pitkä historia ja menestyminen alalla vakuuttivat. Myös tarjolla olevan tehtävän monipuolisuus sekä mahdollisuus etätyöhön vaikuttivat päätökseen". 

  Kuokkasella on yli 20 vuoden työkokemus eri yhtiöiden palveluksessa. 

  Kuokkanen odottaa mielenkiintoisia projekteja ja pitkää työuraa mukavien Pulp & Paper ammattilaisten seurassa.

 • Harry Turunen
  Huoltoteknikko

  Harry Turunen Veolian Helsingin konttorille huoltoteknikoksi 21.3.2022

  Tietoliikenne- ja elektroniikka-asentaja Harry Turunen kiinnostui avoimesta huoltoteknikon/huoltoasentajan tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "Veolian työympäristö on erittäin mielenkiintoinen. Vedenpuhdistuksen tärkeys tehtailla, laboratorioissa sekä tekniikan alalla kuvastaa upeasti sitä, kuinka tärkeä osa vesi on kaikessa siinä, mitä teemme ja käytämme. "

  Turunen odottaa Veolialta monipuolista ja tarkkuutta vaativaa työtä oman alansa markkinoiden johtoasemassa olevien huippuosaajien kanssa.

 • Ilmari Kemppinen
  Projekti-insinööri

  Ilmari Kemppinen Veolian Helsingin konttorille projekti-insinööriksi 1.10.2021

  Energia- ja ympäristötekniikan insinööri Ilmari Kemppinen kiinnostui avoimesta projekti-insinöörin tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "Työ vastasi aiempaa osaamistani sekä työkokemusta. Veolia tarjosi mahdollisuuden kehittyä projektiosaajana ja vesiteknologian asiantuntijana. Arvostan erityisesti mahdollisuuksia kehittyä uralla."

  Kemppinen odottaa monipuolisten työtehtävien edistävän osaamistansa. 

 • Meeri Häyrynen
  Projekti-insinööri

  Meeri Häyrynen Aquaflow’lle Savonlinnaan projekti-insinööriksi 1.9.2021

  Kemiantekniikan diplomi-insinööri Meeri Häyrynen kiinnostui avoimesta projekti-insinöörin tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "tehtävä vaikutti monipuoliselta ja vastasi todella hyvin vedenkäsittelyn koulutussuuntaustani. Olin myös aiemmassa työpaikassani kuullut paljon hyvää Aquaflow'sta, ja halusin päästä oppimaan kansainvälisten jätevedenkäsittelyprojektien hallinnasta alan johtavassa yrityksessä."

  Häyrynen odottaa kartuttavansa kokemustaan ja syventävänsä vesiteknologian osaamistaan mielenkiintoisissa työtehtävissä. "Työssä minulle erityisen tärkeää on mukava työilmapiiri ja hyvät kehittymismahdollisuudet", hän jatkaa.

  ”Koen että Aquaflow’lla panostetaan uusien työntekijöiden perehdytykseen, ja mukavat työkaverit saivat minut heti alussa tuntemaan itseni tervetulleeksi", kertoo Häyrynen. 

 • Sami Turtiainen
  Laitossuunnittelija

  Sami Turtiainen Aquaflow'lle laitossuunnittelijaksi 2.11.2020

   

  Konetekniikan insinööri Sami Turtiainen kiinnostui avoimesta layout- ja putkistosuunnitelijan tehtävästä, koska omien sanojensa mukaan "toimenkuva vaikutti oikein kiinnostavalta kokonaisuudelta, ja minulla oli positiivinen mielikuva pitkään Savonlinnassa toimineesta teknologiayrityksestä, joka on selkeä markkina- ja teknologiajohtaja varsinkin suurissa tehdashankkeissa. Lisäksi uskoin vahvasti, että aikaisempaan työhistoriaani peilaten minulla on tähän tehtävään myös paljon annettavaa."

   

  Turtiaisella onkin yli 20 vuoden työkokemus laite-, layout- ja putkistosuunnittelusta sekä niihin liittyvistä työmaatehtävistä mm. Andritzin, Rejlersin ja Teknosavon palveluksessa.

   

  Turtiainen odottaa kehittyvänsä ammatillisesti niin suunnittelijana kuin oppivansa hallitsemaan kokonaisuutenaan vesiteknologiaa eri prosessivaiheineen.

   

  ”Koen että Aquaflow’lla panostetaan heti alusta asti työtekijöiden perehdyttämiseen sekä hyvinvointiin. Lisänä siihen on mukavat työkaverit. Hyvässä ilmapiirissä on mukava työskennellä”, kertoo Turtiainen.