Lääketeollisuus

Validoidut puhdasvesijärjestelmät

Toteutamme alalle validoidut puhdasvesijärjestelmät Veolia Aquaflow Finland Oy:n omilla tuotteilla kokonaistoimituksina. Tarjoamme myös standardilaitteita vedenpuhdistukseen, jätevedenkäsittelyyn ja laadunvalvontaan.


Puhdasvesijärjestelmät

Toteutamme puhdasvesijärjestelmät cGMP mukaisesti Veolia-konsernin omilla tuotteilla kokonaistoimituksina. Tarjoamme standardilaitteita sekä kokonaisuuksia sisältäen varastointi- ja jakelujärjestelmät sekä ohjausautomaation.


Laiteportfoliomme pienistä suuriin ja räätälöityihin järjestelmiin 

Laiteportfoliomme on laaja pienistä suuriin ja räätälöityihin järjestelmiin sisältäen myös varastointi- ja jakelukierrot sekä automaatiojärjestelmät. 


Tuotevalikoima ja palvelumme

Laiteportfoliomme on laaja pienistä suuriin ja räätälöityihin järjestelmiin. Pienlaitteita on saatavilla sekä validoituina että ilman validointidokumentaatiota.

Laitevalikoima kattaa tuotteet PW- ja WFI -vesilaatujen tuottamiseen perinteisin sekä kalvoteknisin menetelmin. 

Palvelumme kattaa suunnittelun käyttäjävaatimusten määrittelystä aina toteutukseen saakka.

Toteutukseen sisältyy tyypillisesti laitteiden toimitus, asennus ja käyttöönotto sekä validointimenettelyn sisältävä toimitusdokumentaatio.

Lisätietoa: ORION ja Ionpro LX


Takaamme veden puhtauden käyttöpisteeseen asti

Ratkaisumme vastaavat veden puhtaudesta käyttöpisteeseen asti. Ennakoivan laitehuoltomme sopimukset, komponenttivarastomme ja vasteaikamme turvaavat järjestelmän toimivuuden pitkälläkin aikavälillä.

Palvelumme kattaa suunnittelun käyttövaatimusten määrittelystä toteutukseen ja laitteiden toimituksen, asennuksen ja käyttöönoton sekä validointimenettelyn sisältävän dokumentaation ja elinkaarimallin mukaisen jälkihoidon.


Takuu

Toimituksemme sisältävät mekaanisen takuun sekä prosessitakuun. Tuoteveden laatu käyttöpisteessä vastaa aina tilaajan käyttäjävaatimuksen määritteitä.

Laitehuoltomme kattaa toimitetun järjestelmän ennakoivan huollon ja komponenttivarastomme sekä huollon vasteaikamme turvaavat järjestelmän toimivuuden elinkaarimallin mukaisesti.