Terveydenhuolto ja laboratoriot

Puhdistetun veden laatu on kriittinen tekijä terveydenhuollossa. Tarjoamme ensiluokkaisia vedenkäsittelyratkaisuja terveydenhuollon tarpeisiin.

Jotakin aivan ennenkuulumatonta - Kokeile PURELAB® Quest laitettamme ennen kuin maksat!

Käyhän katsomassa, miten tämä käytännössä toimii

Laadukkaat laitteistot takaavat toimivan kokonaisuuden

Veolian kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät niin pienet puhdasvesilaitteet, kuin myös suuret laitteistot jopa 30 mᶟ /h tuotolla. Veolia-konsernin tunnettuja tuotemerkkejä ovat muunmuassa ELGA Labwater ja Sirion -tuotesarjan käänteisosmoosi- sekä jälkipuhdistuslaitteistot.

Kaikki ELGAN ja suurin osa Veolian puhdasvesilaitteista on validoitavissa laite- valmistajan sekä valtuutetun huoltoinsinöörin toimesta.

Kaikki Veolia-konsernin puhdasvesilaitteet ovat CE-merkittyjä, ja tuote- valikoimastamme löytyvät laitteet kaikille käyttäjävaatimuksille noudattaen voimassa olevia standardeja.

Puhdasvesilaitteemme tukevat modernin laboratorion edellyttämää taloudellisuutta, toimivuutta, käyttäjäystävällisyyttä ja käyttövarmuutta. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöääni on hiljainen. Lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja tarkoituksenmukaisia. 


Huolto ja varaosat

Tuotteillemme on koko maan kattava huoltoverkosto ja tuotetuki.  Laite- valmistajan kouluttamat omat sertifioidut huoltoinsinöörimme takaavat asiakkaille ammattitaitoisen ja nopean huollon. Logistiikka- ja palvelu- keskuksemme takaa varaosien nopean toimituksen.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hyödyke- ja varaosatilaukset ja tarjous- pyynnöt voitte lähettää sähköpostitse asiakaspalveluumme [email protected] tai ottamalla yhteyttä suoraan myynnin ja huollon tukihenkilöihin. 

Huoltotilaukset: [email protected]

Lisätietoa ELGA LabWaterin laajasta tuotevalikoimasta löydät:
Elga LabWater