Terveydenhuolto ja laboratoriot

Laadukkaat laitteistot takaavat toimivan kokonaisuuden

Veolian kattavasta tuotevalikoimasta löytyvät niin pienet puhdasvesilaitteet, kuin myös suuret laitteistot jopa 30 mᶟ /h tuotolla. Veolia-konsernin tunnettuja tuote- merkkejä ovat muunmuassa ELGA Labwater ja Sirion -tuotesarjan käänteisosmoosi- sekä jälkipuhdistuslaitteistot.

Kaikki ELGAN ja suurin osa Veolian puhdasvesilaitteista on validoitavissa laite- valmistajan sekä valtuutetun huoltoinsinöörin toimesta.

Kaikki Veolia-konsernin puhdasvesilaitteet ovat CE-merkittyjä, ja tuote- valikoimastamme löytyvät laitteet kaikille käyttäjävaatimuksille noudattaen voimassa olevia standardeja.

Puhdasvesilaitteemme tukevat modernin laboratorion edellyttämää taloudellisuutta, toimivuutta, käyttäjäystävällisyyttä ja käyttövarmuutta. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden käyttöääni on hiljainen. Lisäksi ne ovat tyylikkäitä ja tarkoituksenmukaisia. 

 

Huolto ja varaosat

Tuotteillemme on koko maan kattava huoltoverkosto ja tuotetuki.  Laitevalmistajan kouluttamat omat sertifioidut huoltoinsinöörimme takaavat asiakkaille ammatti- taitoisen ja nopean huollon. Logistiikka- ja palvelukeskuksemme takaa varaosien nopean toimituksen.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Tilaukset ja tarjouspyynnöt voitte lähettää sähköpostitse asiakaspalveluumme [email protected] tai ottamalla yhteyttä suoraan myynnin ja huollon tukihenkilöihin. 

Lisätietoa löytyy: Elga LabWater